Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [361] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 261 to 280 of 361
Issue DateTitleAuthor(s)
2017The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbersПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2018Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna
2017Актуальні проблеми методики викладання у вищих навчальних закладахСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Федюшко, Марина Петрівна; Федюшко, Марина Петровна; Fedjuchko, Maryna
2017Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia
2013Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу УкраїниБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybеrova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2018Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grainOsokina, N.; Lyubich, V.; Novak, L.; Priss, O.; Verkholantseva, V.; Нrуhorenko, O.; Pusik, V.; Pusik, L.
2018Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat speltsOsokina, N.; Liubych, V.; Novak, L.; Pushkarova-Bezdil, T.; Priss, O.; Verkholantseva, V.; Hryhorenko, О.; Pusik, V.; Pusik, L.
2017The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbersPriss, O.; Danchenko, Olena; Evlash, V.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Stepanenko, D.
2016Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsleyТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2014Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, H.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D.
2014Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2017Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Рубан, Г. В.; Рубан, А. В.; Ruban, A.
2013Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксіїЗдоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov
2013Особливості функціонування системи антиоксидантного захисту в тканинах гусей в ембріональному і ранньому постнатальному періодах онтогенезуDanchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Пащенко, Юлія Петрівна; Пащенко, Юлия Петровна; Pashchenko, Yuliia; Рубан, Г. В.
2008Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2008Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів грушіСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2013Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2012Ефективність зберігання плодів груші з використанням антиоксидантівГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.
2012Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР КримГапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Войцехівський, В. І.; Войцеховский, В. И.; Voytsekhivskyy, V.; Воронова, С. С.; Voronova, S.; Воронова, С. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 261 to 280 of 361