Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4059
Title: Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології"
Other Titles: Dial education system at the preparation of qualified specialists on food technologies
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Іванова, Ірина Євгенівна
Иванова, Ирина Евгеньевна
Ivanova, Iryna
Keywords: дуальна система;вища освіта;практичнанапрвленість;харчові технології;навчальний процес;студенти;індивідуальний графік;навчальні плани;dual system;higher education;practical orientation;food technologies
Issue Date: 2018
Publisher: ТДАТУ
Series/Report no.: Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 21
Abstract: UK: В статті наведені основні принципи та підстави, обгрунтовано необхідність для впровадження дуальної форми навчання для посилання практичної направленості вищої освіти. Розглянуті особливості підготовки за дуальною системою здобудачів вищої освіти за спеціальністю "Харчові технології" у Таврійському державному агротехнологічному університеті. EN: The article presents the main principles and grounds, the necessity for introducing a dual form of education to enhance the practical orientation of higher education. The peculiarities of preparation by the dual system of higher education graduates in the specialty "Food Technologies" at the Tavria State Agrotechnological University are considered.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4059
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
31-217-220.pdf214.37 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.