Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3649
Title: | Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні |
Other Titles: | Change of the vitamin C contents in the pear fruits treatment by antioxidants during long storage Изменение содержания витамина С в плодах груши, обработанных антиоксидантами, при длительном хранении |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | вітамін С;плоди;продуктивність;антиоксиданти;плоди груші;зберігання;аскорбінова кислота |
Issue Date: | 2008 |
Publisher: | Миколаїв: Миколаївський державний аграрний університет |
Series/Report no.: | Матеріали IV-ої Міжнародної науково-практичної конференції молодих учених і студентів 24-26 вересня; |
Abstract: | Uk: Досліджувався вплив способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни вмісту вітаміну С в плодах груші сорту Вікторія. Встановлено, що на збереженість вітаміну С позитивно впливає фактор попередньої обробки плодів біоантиоксидантами, а спосіб обробки не оказує істотного впливу. En: It was investigated the influence of postharvest treatment by preparations of a natural origin on the contents of vitamin C in pear fruits of a Victoria sort. It is determined, that the contents of vitamin C treatment by bioantioxidants is influence positively, but the method of treatment has not value. Ru: Исследовалось влияние способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на содержание витамина С в плодах груши сорта Виктория. Определено, что на содержание витамина С обработка биоантиоксидантами влияет позитивно, а способ обработки значения не имеет. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3649 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.