Зміна вмісту вітаміну С в плодах груші, оброблених антиоксидантами при довгостроковому зберіганні

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Миколаїв: Миколаївський державний аграрний університет

Анотація

Uk: Досліджувався вплив способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни вмісту вітаміну С в плодах груші сорту Вікторія. Встановлено, що на збереженість вітаміну С позитивно впливає фактор попередньої обробки плодів біоантиоксидантами, а спосіб обробки не оказує істотного впливу. En: It was investigated the influence of postharvest treatment by preparations of a natural origin on the contents of vitamin C in pear fruits of a Victoria sort. It is determined, that the contents of vitamin C treatment by bioantioxidants is influence positively, but the method of treatment has not value. Ru: Исследовалось влияние способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на содержание витамина С в плодах груши сорта Виктория. Определено, что на содержание витамина С обработка биоантиоксидантами влияет позитивно, а способ обработки значения не имеет.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By