Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3643
Title: | Вплив способів післязбиральної обробки природними антиоксидантами на вихід стандартної продукції плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні |
Other Titles: | Influensethe of the postgathering processing by natural on the output of standart production of pear Dikanka zimova fruits at long storage Влияние способов послеуборочной обработки природными антиоксидантами на выход стандартной продукции плодов груши сорта Деканка зимняя при длительном хранении |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | плоди;антиоксиданти;зберігання;екстракт сосни;лецетин;гліцерин |
Issue Date: | 2013 |
Series/Report no.: | Вісник Полтавської державної аграрної академії; |
Abstract: | Uk: Досліджувався вплив двох способів післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни товарних якостей плодів груші сорту Деканка зимова при тривалому зберіганні. En: Influensethe of two ways of the postgathering processing by preparations of a natural origin on commodity properties changes of pear Dikanka zimova fruits after long storage are. Ru: Исследовалось влияние двух способов послеуборочной обработки препаратами природного происхождения на изменение товарных качеств плодов груши сорту Деканка зимняя при длительном хранении. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3643 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.