Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи : [191] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 191
Issue DateTitleAuthor(s)
2019Investigation of the Grinding Mode of the Enriched Wheat Products in the Rolling Mill 1-Grinding System of the Milling Mill of Wheat GrindingYeremeeva, Olena; Kharchenko, Yevgen; Tkachenko, Hennadii; Shapoval, Iryna; Нryhorenko, Olena; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна
2019Фітонутрієнти базиліку вирощеного в умовах захищеного ґрунтуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena
2019Вологовіддача плодів перцю солодкого у зв’язку зі змінами температурного чинника і періоду зберіганняЄмельянов, Д. О.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2019Визначення кількості вимороженої водиСавісько, А. Ю.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Lyudmila
2018Ontogenetic features of redox reactions in the myocardium of geeseYakoviichuk, О.; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Kurtyak, B.; Nikolaeva, Y.; Fedorko, A.; Halko, T.
2018Вплив екстракту вівса на процеси ліпопероксидації в тканинах печінки гусей та їхні птерилографічні показники у постнатальному онтогенезіДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Кошелев, О. І.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Яковійчук, О. В.; Галько, Т. І.; Майборода, Д. О.; Шатохіна, О. В.; Міліч, В. М.
2018Особливості процесів пероксидного окиснення та змін жирнокислотного складу ліпідів сьомги при зберіганніДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Яковійчук, О. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода Д. О.
2019Influence of oat seed extract bioflavonoids on the antioxidant status of geeseDanchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Yakoviichuk, О.; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Nicolaeva, Y.
2018Особливості впливу вітаміну Е на антиоксидантну активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періодіДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Рубан, Г. В.
2018Антиоксидантна активність скелетних м’язів гусей у передзабійному періодіДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Рубан, Г. В.
2019Збереженість біологічної цінності компонентів заморожених ягідних сумішей за тривалого низькотемпературного зберіганняГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2017Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat breadOsokina, K.; Kostetska, O.; Gerasymchuk, V.; Voziian, L.; Telezhenko, O.; Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентана Федоровна; Verkholantseva, Valentyna; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Palyanichka, Nadiia; Паляничка, Надія Олександрівна; Паляничка, Надежда Александровна; Stepanenko, D.
2019Зберігання плодових овочів з використанням екзогенних антиоксидантівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2018Перспективи використання грибних полісахаридів у виготовленні страв функціонального призначенняСокот, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2018Вплив складу поживного середовища на швидкість вегетативного росту міцелію благородних плісенейОтставнова, А.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2018Проблеми у зберіганні зелені коріандруНестеров, Ю. Ю.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2018Збагачення вишневих джемів пектиновмісним плодовим пюреНестеренко, Д. Г.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Динаміка інтенсивності дихання плодів томата при зберіганні за використання теплової обробки антиоксидантною композицієюРоманюк, М.; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna
2018Підвищення якості двошарового мармеладу з використанням крохмальних сиропівКорж, А. А.; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena
2018Технологічні особливості використання грибів при виготовленні соусівКарпенко, А.; Желязков, О.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 191