Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 241 to 260 of 347
Issue Date | Title | Author(s) |
2015 | Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna |
2016 | Еffect of the substrate composition on yield and quality of basil (Оcimum basilicum l.) | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Burdina, Iryna; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна |
2016 | Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits | Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна |
2017 | Technology of fresh herbs storage using hydrogel and antioxidant composition | Priss, Оlesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Євлаш, В. В.; Eвлаш, В. В.; Yevlash, V. |
2017 | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna |
2017 | Вплив строків висіву насіння на ріст, розвиток та формування врожайності васильків справжніх (Ocimum basilicum L.) | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Рriss, Оlesia; Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina, Iryna |
2017 | The influence of antioxidant postharvest treatment on content of biologically active substances during storage of cucumbers | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Легеза, Дар'я Георгіївна; Легеза, Дарья Георгиевна; Legeza, Daria; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna |
2018 | Дуальна система навчання при підготовці кваліфікованих фахівців зі спеціальності "Харчові технології" | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna |
2017 | Актуальні проблеми методики викладання у вищих навчальних закладах | Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Федюшко, Марина Петрівна; Федюшко, Марина Петровна; Fedjuchko, Maryna |
2017 | Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології» | Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Kolyadenko, Viktoriia |
2013 | Вплив погодних умов вегетаційного періоду на збереженість яблук в умовах Південного степу України | Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baybеrova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2018 | Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain | Osokina, N.; Lyubich, V.; Novak, L.; Priss, O.; Verkholantseva, V.; Нrуhorenko, O.; Pusik, V.; Pusik, L. |
2018 | Analysis of bakery properties of grain of new varieties and lines of wheat spelts | Osokina, N.; Liubych, V.; Novak, L.; Pushkarova-Bezdil, T.; Priss, O.; Verkholantseva, V.; Hryhorenko, О.; Pusik, V.; Pusik, L. |
2017 | The influence of antioxidant heat treatment on utilization of active oxygen forms during storage of cucumbers | Priss, O.; Danchenko, Olena; Evlash, V.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Stepanenko, D. |
2016 | Effect of abiotic factors on the formation of bioactive compounds of parsley | Тележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna |
2014 | Динаміка фенольних речовин під час зберігання зелені петрушки за умови впливу антиоксидантів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2017 | Development of recipes and estimation of raw material for production of wheat bread | Osokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, H.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D. |
2014 | Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2017 | Вплив біофлаваноїдів вівса посівного на антиоксидантну активність та жирнокислотний склад тканин печінки гусей | Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Рубан, Г. В.; Рубан, А. В.; Ruban, A. |
2013 | Жирнокислотний склад ліпідів мозку і серця гусей в умовах гіпо- і гіпероксії | Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 241 to 260 of 347