Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3648
Title: | Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів груші |
Other Titles: | Influence of treatment natural antioxidants on level of development of bacterial microorganisms at the prolonged storageof garden-stuffs of pear Влияние обработки природными антиоксидантами на уровень развития бактериальных микроорганизмов при длительном хранении плодов груши |
Authors: | Сердюк, Марина Єгорівна Сердюк, Марина Егоровна Serdyuk, Maryna Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | препаратb природного походження;антиоксиданти;продуктивність;плоди груши;груші сорту Деканка зимова;період зберігання;тривалість життя плодів;спосіб відновлення |
Issue Date: | 2008 |
Series/Report no.: | Луганський НАУ: збірник наукових праць;Вип. 12 |
Abstract: | Uk: Досліджувався вплив обробки препаратами природного походження на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів в період зберігання плодів груші сорту Деканка зимова. Встановлено, що обробка природними антиоксидантами разом зі штучним охолодженням знижує чисельність бактерій на поверхні плодів і значно уповільнює їх розвиток протягом періоду зберігання. En: The influence of natural preparations treatment on the bacterial microorganisms level development at pear Dekanka storage . It is set that treatment by natural antioxidants jointly with the artificial cooling reduces the quan-tity of bacteria on-the-spot garden-stuffs and considerably slows their development during the period of storage. Ru: Исследовалось влияние обработки препаратами природного происхождения на уровень розвития бактериальных микроорганизмов в период хранения плодов груши сорту Деканка зимняя. Установлено, что обработка природными антиоксидантами совместно с искусственным охлаждением снижает численность бактерий на поверхности плодов и значительно замедляет их развитие на протяжении периода хранения. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3648 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.