Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3648
Title: Вплив обробки природними антиоксидантами на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів при довгостроковому зберіганні плодів груші
Other Titles: Influence of treatment natural antioxidants on level of development of bacterial microorganisms at the prolonged storageof garden-stuffs of pear
Влияние обработки природными антиоксидантами на уровень развития бактериальных микроорганизмов при длительном хранении плодов груши
Authors: Сердюк, Марина Єгорівна
Сердюк, Марина Егоровна
Serdyuk, Maryna
Гапріндашвілі, Нона Арчилівна
Гаприндашвили, Нона Арчиловна
Gaprindashvili, Nona
Keywords: препаратb природного походження;антиоксиданти;продуктивність;плоди груши;груші сорту Деканка зимова;період зберігання;тривалість життя плодів;спосіб відновлення
Issue Date: 2008
Series/Report no.: Луганський НАУ: збірник наукових праць;Вип. 12
Abstract: Uk: Досліджувався вплив обробки препаратами природного походження на рівень розвитку бактеріальних мікроорганизмів в період зберігання плодів груші сорту Деканка зимова. Встановлено, що обробка природними антиоксидантами разом зі штучним охолодженням знижує чисельність бактерій на поверхні плодів і значно уповільнює їх розвиток протягом періоду зберігання. En: The influence of natural preparations treatment on the bacterial microorganisms level development at pear Dekanka storage . It is set that treatment by natural antioxidants jointly with the artificial cooling reduces the quan-tity of bacteria on-the-spot garden-stuffs and considerably slows their development during the period of storage. Ru: Исследовалось влияние обработки препаратами природного происхождения на уровень розвития бактериальных микроорганизмов в период хранения плодов груши сорту Деканка зимняя. Установлено, что обработка природными антиоксидантами совместно с искусственным охлаждением снижает численность бактерий на поверхности плодов и значительно замедляет их развитие на протяжении периода хранения.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3648
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf304.98 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.