Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634
Title: | Формування якості білих столових виноградних виноматеріалів, вироблених в умовах ДП «Первомайский винзавод» АР Крим |
Other Titles: | Formation of quality a white table grape wine produced in se "pervomayske winery" of AR Crimea |
Authors: | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona Войцехівський, В. І. Войцеховский, В. И. Voytsekhivskyy, V. Воронова, С. С. Voronova, S. Воронова, С. С. |
Keywords: | strawberry;sort;chemical composition;wine;quality;сорт;якість;виноматеріал;хімічний склад |
Issue Date: | 2012 |
Series/Report no.: | Наукові доповіді НУБіП;№ 5 |
Abstract: | En: Established the factors affecting the quality of a white table grape wine made subsidiary company "Pervomaysky winery» of AR Crimea. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3634 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.