Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 347
Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | Serdyuk, M.; Velichko, I.; Priss, O.; Danchenko, Olena; Kurcheva, L.; Baiberova, S. |
2017 | Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread | Osokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, О.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D. |
2016 | Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |
2015 | Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2015 | Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana |
2015 | Аналіз прояву ДНК-конструкцій зі сайт-спецефічною рекомбіназною системою CRE/LOXP у декількох поколіннях трансформантів ARABIDOPSIS THALIANA за допомогою мультиваріативного методу | Секан, А. С.; Мироничева, О. С. |
2017 | Сучасні підходи до зберігання плодоовочевої продукції | Тележенко, Л. М.; Тележенко, Л. Н.; Telezhenko, L.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2017 | Особливості зберігання грибів родини глива | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Каліцинський, С. С.; Сербова, І. О. |
2016 | Вплив компонентного складу субстрату на пігментний комплекс та фотосинтетичну продуктивність васильків справжніх | Бурдіна, Ірина Олександрівна; Бурдина, Ирина Александровна; Burdina,Iryna; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2013 | Зміна вмісту аскорбінової кислоти в плодах груші при тривалому зберіганні з використанням антиоксидантів | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Мaryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2013 | Вплив вологості на технологічні показники соломи при культивуванні їстівних грибів | Мироничева, О. С. |
2014 | Вплив технологій обробки на основні показники якості субстратів гливи звичайної | Бісько, Н. А.; Мироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna |
2015 | Аналіз фітотоксичності нафтозабруднених ґрунтів | Колєснікова, Л. А.; Федюшко, М. П. |
2014 | Зміни фізико-хімічних і теплофізичних показників та мікроструктури зерен цукрової кукурудзи при достиганні та зберіганні | Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia; Стручаєв, Микола Іванович; Стручаев, Николай Иванович; Struchaiev, Mykola; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2015 | Оптимальні концентрації екзогенних антиоксидантів для зберігання пасльонових овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2015 | Формування смакових якостей плодів сливи під впливом абіотичних чинників | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2014 | Антиоксидантний комплекс гарбузових овочів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2015 | Збереженість томатів і перцю за обробки екстрактами кореня хрону | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina |
2015 | Динаміка зміни маси зелені петрушки під час зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina |
2015 | Пружність та втрати маси під час зберігання огірків і кабачків | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 347