Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 361
Issue Date | Title | Author(s) |
2013 | Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливи | Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Гогунська, П. В.; Гогунская, П. В.; Gogunska, P. |
2015 | Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинників | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2016 | Визначення збереженості плодів яблуні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2017 | Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберігання | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena |
2016 | Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruits | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytro; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна |
2011 | Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціями | Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2018 | Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому моркви | Ялпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra |
2014 | Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methods | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Оleksandr |
2017 | Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13 | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2017 | Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторів | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia |
2017 | Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruits | Serdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.; Kopylova, T.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.; Atanasova, V.; Kashkano, M.; Kozonova, J. |
2017 | Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositions | Serdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O. |
2016 | Визначення вмісту цукрового сиропу в напої при змішуванні у протитечійно-стуминному апараті | Самойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha |
2017 | Влияние антиоксидантной композиции на изменение товарного качества плодов сливы в процессе хранения | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П.; Гогунська, П.; Gogunska, P. |
2017 | Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storage | Serdyuk, M.; Velichko, I.; Priss, O.; Danchenko, Olena; Kurcheva, L.; Baiberova, S. |
2017 | Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread | Osokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, О.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D. |
2016 | Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІв | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia |
2015 | Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберігання | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna |
2015 | Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуні | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana |
2015 | Аналіз прояву ДНК-конструкцій зі сайт-спецефічною рекомбіназною системою CRE/LOXP у декількох поколіннях трансформантів ARABIDOPSIS THALIANA за допомогою мультиваріативного методу | Секан, А. С.; Мироничева, О. С. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 361