Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [361] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 361
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Вплив погодних умов на формування компонентів хімічного складу плодів сливиСердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Гогунська, П. В.; Гогунская, П. В.; Gogunska, P.
2015Прогнозування вмісту цукрів у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2016Визначення збереженості плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2017Вплив обробки антиоксидантними композиціями на вихід стандартної плодової продукції після холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena
2016Substantiaton of selecting the method of pre-cooling of fruitsСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Stepanenko, Dmytro; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Kulik, Alina; Кулик, Аліна Степанівна
2011Вплив погодних умов на формування якості та лежкість плодів яблуні за обробки антиоксидантними композиціямиБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2018Дослідження коефіцієнта тертя гранульованого жому морквиЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Буденко, Сергій Федорович; Буденко, Сергей Федорович; Budenko, Serhii; Олексієнко, Вадим Олександрович; Алексеенко, Вадим Александрович; Alekseenko, Vadym; Червоткіна, Олександра Олександрівна; Червоткина, Александра Александровна; Chervotkina, Oleksandra
2014Research of physical and chemical indices and rheological properties of apple puree different sorts and processing methodsГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Вершков, Олександр Олександрович; Вершков, Александр Александрович; Vershkov, Оleksandr
2017Наукові основи зберігання плодових овочів з використанням обробки біологічно активними речовинами : автореферат дис. ... д-ра техн. наук : 05.18.13Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2017Формування біологічно активних речовин в плодах томатів під впливом абіотичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia
2017Investigation of the influence of antioxidant compositions on development of microbiological spoilage in storage of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.; Kopylova, T.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.; Atanasova, V.; Kashkano, M.; Kozonova, J.
2017Development of fruit diseases of microbial origin during storage at treatment with antioxidant compositionsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Priss, O.
2016Визначення вмісту цукрового сиропу в напої при змішуванні у протитечійно-стуминному апаратіСамойчук, Кирило Олегович; Самойчук, Кирилл Олегович; Samoichuk, Kyrylo; Паніна, Валерія Валеріївна; Панина, Валерия Валерьевна; Panina, Valeriia; Полудненко, Ольга Володимирівна; Полудненко, Ольга Владимировна; Poludnenko, Olha
2017Влияние антиоксидантной композиции на изменение товарного качества плодов сливы в процессе храненияСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П.; Гогунська, П.; Gogunska, P.
2017Substantiation of the choice of optimal concentrations of active ingredients of the antioxidant composition for fruit treatment before storageSerdyuk, M.; Velichko, I.; Priss, O.; Danchenko, Olena; Kurcheva, L.; Baiberova, S.
2017Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat breadOsokina, N.; Kostetska, K.; Gerasymchuk, О.; Voziian, V.; Telezhenko, L.; Priss, O.; Zhukova, V.; Verkholantseva, V.; Palianychka, Nadiia; Stepanenko, D.
2016Вплив теплової обробки антиоксидантами на вміст біологічно активних речовин впродовж зберігання кабачкІвПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2015Вплив тепловоЇ обробки антиоксидантами на субстрати дихання кабачків впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Василівна; Калитка, Валентина Васильевна; Kalytka, Valentyna
2015Окисний стрес і антиоксидантна система захисту плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2015Аналіз прояву ДНК-конструкцій зі сайт-спецефічною рекомбіназною системою CRE/LOXP у декількох поколіннях трансформантів ARABIDOPSIS THALIANA за допомогою мультиваріативного методуСекан, А. С.; Мироничева, О. С.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 281 to 300 of 361