Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4022
Title: | Актуальні проблеми методики викладання у вищих навчальних закладах |
Other Titles: | Issues of the day of teaching methods are in higher educational establishments |
Authors: | Сухаренко, Олена Іванівна Сухаренко, Елена Ивановна Suharenko, Olena Федюшко, Марина Петрівна Федюшко, Марина Петровна Fedjuchko, Maryna |
Keywords: | методика викладання;інтерактивні методи;форми організації навчання;освітні технології;освітній процес;тренінги;ділові ігри;електронне навчання;teaching methods;interactive methods;forms of organization of studies;educational technologies;educational process;trainings;business games;electronic studies |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 20 |
Abstract: | UK: У статті розглядаються інноваційні методи навчання, які використовуються у системі сучасного освітнього процесу. Визначаються характерні особливості засобів, форм і методів інноваційного навчання, про надання слухачам магістратури цілісної і логічно-послідовної системи знань про дидактику підготовки кадрів вищої кваліфікації. EN: The innovative methods of studies, that is used in the system of modern educational process, are examined In the article. The characteristic fea-tures of facilities, forms andmethods of innovative studies are determined, about a grantto the listeners of city council of the integral and logically-successive system of knowledge about the didactics oftraining of personnels of higher qualification. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4022 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
176-182.pdf | 312.87 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.