Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791
Название: Стабілізація зеленого забарвлення при зберіганні овочів
Авторы: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Кулик, Аліна Степанівна
Кулик, Алина Степановна
Kulik, Alina
Ключевые слова: колір
зберігання
зелень петрушки
огірки
кабачки
антиоксиданти
хлорофіли
каротиноїди
якість
Дата публикации: 2014
Серия/номер: Восточно-европейский журнал передовых технологий;№4/10
Краткий осмотр (реферат): Uk: Досліджено вплив антиоксидантних препаратів на зміни кольору при зберіганні зелені петрушки, огір- ків та кабачків. Для сповільнення розпаду хлорофілів, каротиноїдів та підтримання високої якості овочів, що мають зелене забарвлення, запропоновано післяз- биральну теплову обробку розчином антиоксидан- ту, що містить хлорофіліпт для огірків і кабачків та використання живильного розчину з антиоксиданта- ми для петрушки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/3791
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1.pdf563,93 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.