Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Title: Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»
Other Titles: Features realization practices of students speciality «Food technologies»
Authors: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zahorko, Nadiia
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Коляденко, Виктория Викторовна
Kolyadenko, Viktoriia
Keywords: практична підготовка;навчальна практика;виробнича практика;студент;практика;професійна адаптація;практичне навчання;підготовка студентів;рractical preparation;educational practice;productive practice
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 20
Abstract: UK: У статті розглянуто особливості практичної підготовки студентів спеціальності «Харчові технології». EN: In article on the features practical preparation of students speci-ality «Food technologies».
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
112-119.pdf315.27 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.