Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Название: Особливості проведення практик студентів зі спеціальності «харчові технології»
Другие названия: Features realization practices of students speciality «Food technologies»
Авторы: Загорко, Надія Петрівна
Загорко, Надежда Петровна
Zagorko, Nadiia
Коляденко, Вікторія Вікторівна
Коляденко, Виктория Викторовна
Kolyadenko, Viktoriia
Ключевые слова: практична підготовка
навчальна практика
виробнича практика
студент
практика
професійна адаптація
практичне навчання
підготовка студентів
рractical preparation
educational practice
productive practice
Дата публикации: 2017
Серия/номер: Удосконалення освітньо-виховного процесу в вищому навчальному закладі : збірник науково-методичних праць;Вип. 20
Краткий осмотр (реферат): UK: У статті розглянуто особливості практичної підготовки студентів спеціальності «Харчові технології». EN: In article on the features practical preparation of students speci-ality «Food technologies».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4016
Располагается в коллекциях:кафедра Обладнання переробних і харчових виробництв ім. професора Ф. Ю. Ялпачика

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
112-119.pdf315,27 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.