Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 256
Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначення | Шелест, Владіслав |
2024 | Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини | Чурсін, Олег Анатолійович |
2024 | Удосконалення технології виготовлення супу цільноовочевого сухого швидкого приготування | Чернявський, Олександр Владиславович |
2024 | Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини | Угріна, Поліна Олександрівна |
2024 | Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначення | Сокуренко, Віта Сергіївна |
2024 | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками | Севастьянович, Марія Віталіївна |
2024 | Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’ясного фаршу із застосуванням природних фенольних сполук | Прошин, Антон Сергійович |
2024 | Удосконалення технології виробництва черешневого вина | Прісс, Євген Рудольфович |
2024 | Розроблення технології виготовлення чатні з огірків | Пригара, Ярослав Миколайович |
2024 | Удосконалення технології виробництва замороженої овочевої продукції | Перець, Тетяна Володимирівна |
2024 | Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини | Пашин, Станіслав Вікторович |
2024 | Розробка технології функціональних овочевих напоїв | Ніконов, Іван Володимирович |
2024 | Удосконалення технології виробництва малинового джему | Недоступ, Віолета Володимировна |
2024 | Удосконалення технології виробництва сиру з лавандою | Микало, Мирослава Вікторівна |
2024 | Удосконалення технології напоїв з підвищеним вмістом біологічно-активних речовин | Мелкумова, Джульєтта Семенівна |
2024 | Розробка технології соусів з йодвміщуючими добавками на основі плодово-ягідної сировини | Маслова, Дар’я Павлівна |
2024 | Інноваційні технології соняшникової олії з використанням природних антиоксидантів | Литвиненко, Ніна Валеріївна |
2024 | Удосконалення технології сушіння журавлини | Левентов, Сергій Миколайович |
2024 | Удосконалення технології журавлиного соусу | Коробов, Олександр Михайлович |
2024 | Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю | Ковальчук, Діана Ігорівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 256