Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474
Title: Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Чурсін, Олег Анатолійович
Scientific director: Андрущенко, Микола Васильович
Keywords: хліб;грибний порошок;функціональні продукти
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Чурсін О. А. Удосконалення технології виробництва хліба з використанням грибної сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Чурсін Олег Анатолійович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 59 с., 6 розділів, 25 таблиць, 12 рис., 37 літ. джерел.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена обґрунтуванню проєкту удосконалення технології виробництва хлібу шляхом часткової заміни борошна грибною сировиною, а саме порошком з грибів, що дозволить підвищити поживну цінність виробів та розширить асортимент продукції функціонального спрямування. У першому розділі проаналізовано об’єкт дослідження та обґрунтовано переваги рецептурного складу обраного виробу. У другому розділі наведено програму, схему, об’єкти та методику досліджень; наведено критерії та задачі оптимізації. У третьому розділі було побудовано математичну модель; узагальнено отримані результати експертних оцінок. В розділі чотири описано технологічну та апаратно – технологічну схему виробництва хлібу з додаванням грибного порошку до його рецептури Економічну ефективність нового продукту та порівняння його собівартості з класичним продуктом було наведено в п’ятому розділі. В останньому шостому розділі наведено заходи з охорони праці та забезпеченню санітарно – гігієнічних вимог при виробництві хлібу з додаванням грибного компоненту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17474
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Chursin_O_21MBHT_removed.pdf1.48 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.