Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465
Title: Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Пашин, Станіслав Вікторович
Scientific director: Сердюк, Марина Єгорівна
Keywords: морозиво-сорбет;ожина;лаванда;насіння чіа;енергетична цінність
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Пашин С. В. Розробка технології виробництва морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пашин Станіслав Вікторович. Науковий керівник д.т.н., проф. М. Є. Сердюк. Запоріжжя, 2024. 94 с., 6 розділів, 34 таблиць, 4 рис., 56 літ. джерел.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена розробці технології виготовлення морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди. В роботі обґрунтовано вибір оптимальної сировини для збагачення харчової цінності морозива сорбету. У якості збагачувальних рослинних інгредієнтів запропоновано використовувати ожину, насіння чіа, лаванду. Результатами органолептичних досліджень морозива-сорбету найкращою визнана дослідна рецептура 2, яка містить ожину, насіння чіа, лаванду, стевію. Морозиво-сорбети, що виготовлені на основі стевії мають низьку енергетичну цінність і можуть бути рекомендовані до вживання людям, які хворі на цукровий діабет.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Pashyn_S._21MBHT_removed.pdf958.67 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.