Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465
Title: | Удосконалення технології морозива-сорбету із ягідної сировини |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Пашин, Станіслав Вікторович |
Scientific director: | Сердюк, Марина Єгорівна |
Keywords: | морозиво-сорбет;ожина;лаванда;насіння чіа;енергетична цінність |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Пашин С. В. Розробка технології виробництва морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пашин Станіслав Вікторович. Науковий керівник д.т.н., проф. М. Є. Сердюк. Запоріжжя, 2024. 94 с., 6 розділів, 34 таблиць, 4 рис., 56 літ. джерел. |
Abstract: | UA: Кваліфікаційна робота присвячена розробці технології виготовлення морозива-сорбету з додаванням ожини та лаванди. В роботі обґрунтовано вибір оптимальної сировини для збагачення харчової цінності морозива сорбету. У якості збагачувальних рослинних інгредієнтів запропоновано використовувати ожину, насіння чіа, лаванду. Результатами органолептичних досліджень морозива-сорбету найкращою визнана дослідна рецептура 2, яка містить ожину, насіння чіа, лаванду, стевію. Морозиво-сорбети, що виготовлені на основі стевії мають низьку енергетичну цінність і можуть бути рекомендовані до вживання людям, які хворі на цукровий діабет. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17465 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Pashyn_S._21MBHT_removed.pdf | 958.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.