Удосконалення технології сушіння журавлини
Loading...
Date
Authors
Левентов, Сергій Миколайович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Запоріжжя : ТДАТУ
Abstract
UA: У роботі, виконано аналіз сучасних способів сушіння ягідної продукції та
розглянуто актуальність теми сублімаційного сушіння, проаналізовано
хімічний склад та біологічну цінність журавлини; обґрунтовано доцільність
використaння сублімації для збереження органолептичних показників
сублімованої журавлини; удосконaлено технологію сушіння журавлини.
Встановлено, що застосування субліміції в технології сушіння журавлини має
позитивний вплив на показники якості готового продукту.
Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники журавлини
виготовленої за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa
оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa
дaний вид продукту.
Description
Keywords
Citation
Левентов С. М. Удосконалення технології сушіння журавлини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Левентов Сергій Миколайович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 54 с., 6 розділів, 4 таблиці, 4 рис., 53 літ. джерела.