Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457
Title: | Удосконалення технології сушіння журавлини |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Левентов, Сергій Миколайович |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
Keywords: | журавлина;технологія;сушіння;ягоди;сублімація;органолептичні показники;заморожування |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Левентов С. М. Удосконалення технології сушіння журавлини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Левентов Сергій Миколайович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 54 с., 6 розділів, 4 таблиці, 4 рис., 53 літ. джерела. |
Abstract: | UA: У роботі, виконано аналіз сучасних способів сушіння ягідної продукції та розглянуто актуальність теми сублімаційного сушіння, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини; обґрунтовано доцільність використaння сублімації для збереження органолептичних показників сублімованої журавлини; удосконaлено технологію сушіння журавлини. Встановлено, що застосування субліміції в технології сушіння журавлини має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники журавлини виготовленої за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Leventov_S_21MBHT_removed.pdf | 1.01 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.