Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457
Title: Удосконалення технології сушіння журавлини
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Левентов, Сергій Миколайович
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Keywords: журавлина;технологія;сушіння;ягоди;сублімація;органолептичні показники;заморожування
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Левентов С. М. Удосконалення технології сушіння журавлини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Левентов Сергій Миколайович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 54 с., 6 розділів, 4 таблиці, 4 рис., 53 літ. джерела.
Abstract: UA: У роботі, виконано аналіз сучасних способів сушіння ягідної продукції та розглянуто актуальність теми сублімаційного сушіння, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини; обґрунтовано доцільність використaння сублімації для збереження органолептичних показників сублімованої журавлини; удосконaлено технологію сушіння журавлини. Встановлено, що застосування субліміції в технології сушіння журавлини має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники журавлини виготовленої за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17457
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Leventov_S_21MBHT_removed.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.