Удосконалення технології журавлиного соусу
Loading...
Date
Authors
Коробов, Олександр Михайлович
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Запоріжжя : ТДАТУ
Abstract
UA: У роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних
соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та
біологічну цінність журавлини, розглянуто особливості технологічного процесу
виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент.
Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної
партії журавлиного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa
фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли
вимогaм стaндaртів.
Description
Keywords
Citation
Коробов О. М. Удосконалення технології журавлиного соусу : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Коробов Олександр Михайлович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 45 с., 6 розділів, 8 таблиці, 3 рис., 36 літ. джерела.