Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17456
Title: | Удосконалення технології журавлиного соусу |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Хaрчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Коробов, Олександр Михайлович |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
Keywords: | журавлина;технологія;органолептичні показники;соус;ягоди;напівфабрикати;стерилізація;кулінарія |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Коробов О. М. Удосконалення технології журавлиного соусу : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Коробов Олександр Михайлович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 45 с., 6 розділів, 8 таблиці, 3 рис., 36 літ. джерела. |
Abstract: | UA: У роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та біологічну цінність журавлини, розглянуто особливості технологічного процесу виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної партії журавлиного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17456 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Korobov_O_21MBHT_removed.pdf | 752.25 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.