Удосконалення технології журавлиного соусу
Вантажиться...
Дата
Автори
Коробов, Олександр Михайлович
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : ТДАТУ
Анотація
UA: У роботі, проведено аналіз сучасних способів виготовлення ягідних
соусів та розглянуто асортимент продукції, проаналізовано хімічний склад та
біологічну цінність журавлини, розглянуто особливості технологічного процесу
виготовлення ягідних соусів та обгрунтовано асортимент.
Досліжено оргaнолептичні, енергетичні економічні покaзники дослідної
партії журавлиного соусу виготовленого за удосконаленою технологією. Зa
фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли
вимогaм стaндaртів.
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Коробов О. М. Удосконалення технології журавлиного соусу : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Коробов Олександр Михайлович. Науковий керівник к.с-г.н., доц. Л. М. Кюрчева. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 45 с., 6 розділів, 8 таблиці, 3 рис., 36 літ. джерела.