Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17455
Title: Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Ковальчук, Діана Ігорівна
Scientific director: Бандура, Ірина Іванівна
Keywords: напівфабрикати м’ясо-рослинні січені;грибна сировина;гливи;котлетні вироби;продукти з підвищеною функціональною придатністю
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Ковальчук Д. І. Удосконалення технології виробництва м'ясо-рослинних напівфабрикатів з підвищеною функціональною придатністю : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Ковальчук Діана Ігорівна. Науковий керівник д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 83 с., 6 розділів, 20 таблиць, 12 рис., 70 літ. джерел.
Abstract: UA: У кваліфікаційній роботі вдосконалено технологічну схему виробництва напівфабрикатів м’ясо-рослинних січених з додаванням грибів гливи звичайної, вирішено завдання оптимізації рецептури котлет домашніх шляхом математичного моделювання та сенсорної оцінки напівфабрикатів та готових виробів. Перший розділ присвячено аналізу інформаційних джерел щодо питання підвищення функціональної придатності м’ясної продукції з додаванням грибів, проаналізовано види та особливості переробки грибної сировини, вимоги нормативів. У розділі ІІ висвітлено характеристику об’єктів дослідження, методи та умови проведення дослідів. Результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи за темою наведено у ІІІ-му розділі, візуалізовано результати експертної оцінки якості досліджених напівфабрикатів та готових виробів. Четвертий розділ містить результати удосконалення існуючої технологічної схеми виготовлення м'ясо рослинних напівфабрикатів через введення грибної сировини, наведено опис технологічних процесів. У п’ятому розділі проведено економічні розрахунки та порівняння собівартості м’ясо-рослинних напівфабрикатів за класичною та інноваційною рецептурою. Заходи з охорони праці та по забезпеченню санітарно-гігієнічних вимог при виробництві м'ясо-рослинних напівфабрикатів розглянуто в шостому розділі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17455
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Kovalchuk_D_21MBHT_removed.pdf1.62 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.