Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17475
Title: Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначення
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Шелест, Владіслав
Scientific director: Андрущенко, Микола Васильович
Keywords: крафтові технології;крафтові напої;плодово-ягідна сировина;фруктово-ягідні напівфабрикати;біологчічно-активні речовини;айва;кизил;імбир;малина;мед
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Шелест В. В. Розробка технології крафтових напоїв функціонального призначення : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Владіслав Шелест. Науковий керівник к.с-г.н., доц. М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 80 с., 6 розділів, 8 таблиць, 15 рис., 58 літ. джерел.
Abstract: UA: Метою кваліфікаційної роботи було теоретичне обґрунтування та розробка технології крафтових напої функціонального призначення. У кваліфікаційній роботі обґрунтовано підбір плодово-ягідної сировини та визначено і досліджено склад біологічно-активних речовин підібраної сировини, розроблена апаратурно-технологічної схеми, проведено органолептичні та мікробіологічні дослідження розробленої крафтової продукції, здійсно визначення собівартості крафтових напоїв, а також основні заходи щодо охорони праці та безпеки життєдіяльності на крафтовому підприємстві.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17475
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Shelest_V_21MBHT_removed.pdf1.18 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.