Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17467
Title: | Розроблення технології виготовлення чатні з огірків |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Пригара, Ярослав Миколайович |
Scientific director: | Андрущенко, Микола Васильович |
Keywords: | соус;чатні;огірки;функціональні властивості;технологія виробництва;органолептична оцінка |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Пригара Я. М. Розроблення технології виготовлення чатні з огірків : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пригара Ярослав Миколайович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя, 2024. 69 с., 6 розділів, 14 таблиць, 4 рис., 86 літ. джерел. |
Abstract: | UA: В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва чатні, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення огіркового чатні. Розглянута та описана загальна технологія виробництва чатні. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва нового виду консервів «Чатні огіркове». Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17467 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Prigara_I_21MBHT_removed.pdf | 916.94 kB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.