Розроблення технології виготовлення чатні з огірків

Loading...
Thumbnail Image

Date

Authors

Пригара, Ярослав Миколайович

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Запоріжжя : ТДАТУ

Abstract

UA: В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва чатні, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення огіркового чатні. Розглянута та описана загальна технологія виробництва чатні. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва нового виду консервів «Чатні огіркове». Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.

Description

Citation

Пригара Я. М. Розроблення технології виготовлення чатні з огірків : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пригара Ярослав Миколайович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 69 с., 6 розділів, 14 таблиць, 4 рис., 86 літ. джерел.

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By