Розроблення технології виготовлення чатні з огірків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Пригара, Ярослав Миколайович

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : ТДАТУ

Анотація

UA: В кваліфіікаційній роботі надана характеристика сировини для виробництва чатні, виконано аналіз літературних джерел за вказаною темою та представлені розроблені рецептури виготовлення огіркового чатні. Розглянута та описана загальна технологія виробництва чатні. Описані результати органолептичної оцінки контрольного та дослідного варіантів. Розраховано економічну ефективність виробництва нового виду консервів «Чатні огіркове». Розглянуто охорону праці та безпеку в надзвичайних ситуаціях.

Опис

Бібліографічний опис

Пригара Я. М. Розроблення технології виготовлення чатні з огірків : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Пригара Ярослав Миколайович. Науковий керівник к.с.-г.н., доцент М. В. Андрущенко. Запоріжжя : ТДАТУ, 2024. 69 с., 6 розділів, 14 таблиць, 4 рис., 86 літ. джерел.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By