Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками
Вантажиться...
Дата
Автори
Севастьянович, Марія Віталіївна
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Запоріжжя : 2024
Анотація
UA: У кваліфікаційній роботі вдосконалено технології виробництва
борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками, вирішено
завдання оптимізації рецептури та технології виготовлення випічки з
додаванням різних видів начинки з грибів печериці. Перший розділ
присвячено аналізу наукових та науково-практичних інформаційних джерел
щодо питання підвищення функціональної придатності продукції з
додаванням грибів, проаналізовано види та особливості стану ринку виробів з
листкового тіста. У другому розділі наведено програму роботи,
характеристику об’єктів дослідження, розглянуто методи та умови проведення
дослідів. Третій розділ містить результати математичного прогнозування та
науково-дослідної роботи. У четвертому розділі представлено результати
удосконалення існуючої технологічної схеми виготовлення випічки з
листкового тіста з додаванням порошку з печериці, наведено опис апаратурно технологічної процесів. П’ятий розділ присвячено аналізу економічних
показників формування собівартості борошняних виробів з листового тіста з
грибною начинкою з грибів печериці з додаванням інших компонентів. У
шостому розділі проаналізовано вимоги чинного законодавства до організації
охорони праці на проєктному підприємстві, запропоновано заходи щодо
безпеки працівників та зменшення впливу на оточуюче середовище.
Опис
Бібліографічний опис
Севастьянович М. В. Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Севастьянович Марія Віталіївна. Науковий керівник д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 83 с., 6 розділів, 23 рис., 14 таблиць, 73 літ. джерел.