Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470
Title: Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Севастьянович, Марія Віталіївна
Scientific director: Бандура, Ірина Іванівна
Keywords: листкове тісто;печериця;порошок з грибів;начинки;технологічна лінія;моделювання рецептури;функціональна придатність
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Севастьянович М. В. Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Севастьянович Марія Віталіївна. Науковий керівник д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 83 с., 6 розділів, 23 рис., 14 таблиць, 73 літ. джерел.
Abstract: UA: У кваліфікаційній роботі вдосконалено технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками, вирішено завдання оптимізації рецептури та технології виготовлення випічки з додаванням різних видів начинки з грибів печериці. Перший розділ присвячено аналізу наукових та науково-практичних інформаційних джерел щодо питання підвищення функціональної придатності продукції з додаванням грибів, проаналізовано види та особливості стану ринку виробів з листкового тіста. У другому розділі наведено програму роботи, характеристику об’єктів дослідження, розглянуто методи та умови проведення дослідів. Третій розділ містить результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи. У четвертому розділі представлено результати удосконалення існуючої технологічної схеми виготовлення випічки з листкового тіста з додаванням порошку з печериці, наведено опис апаратурно технологічної процесів. П’ятий розділ присвячено аналізу економічних показників формування собівартості борошняних виробів з листового тіста з грибною начинкою з грибів печериці з додаванням інших компонентів. У шостому розділі проаналізовано вимоги чинного законодавства до організації охорони праці на проєктному підприємстві, запропоновано заходи щодо безпеки працівників та зменшення впливу на оточуюче середовище.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Sevastyanovich_M_21MBHT_removed.pdf3.44 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.