Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470
Title: | Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Севастьянович, Марія Віталіївна |
Scientific director: | Бандура, Ірина Іванівна |
Keywords: | листкове тісто;печериця;порошок з грибів;начинки;технологічна лінія;моделювання рецептури;функціональна придатність |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Севастьянович М. В. Удосконалення технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Севастьянович Марія Віталіївна. Науковий керівник д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 83 с., 6 розділів, 23 рис., 14 таблиць, 73 літ. джерел. |
Abstract: | UA: У кваліфікаційній роботі вдосконалено технології виробництва борошняних виробів з листкового тіста з грибними начинками, вирішено завдання оптимізації рецептури та технології виготовлення випічки з додаванням різних видів начинки з грибів печериці. Перший розділ присвячено аналізу наукових та науково-практичних інформаційних джерел щодо питання підвищення функціональної придатності продукції з додаванням грибів, проаналізовано види та особливості стану ринку виробів з листкового тіста. У другому розділі наведено програму роботи, характеристику об’єктів дослідження, розглянуто методи та умови проведення дослідів. Третій розділ містить результати математичного прогнозування та науково-дослідної роботи. У четвертому розділі представлено результати удосконалення існуючої технологічної схеми виготовлення випічки з листкового тіста з додаванням порошку з печериці, наведено опис апаратурно технологічної процесів. П’ятий розділ присвячено аналізу економічних показників формування собівартості борошняних виробів з листового тіста з грибною начинкою з грибів печериці з додаванням інших компонентів. У шостому розділі проаналізовано вимоги чинного законодавства до організації охорони праці на проєктному підприємстві, запропоновано заходи щодо безпеки працівників та зменшення впливу на оточуюче середовище. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17470 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Sevastyanovich_M_21MBHT_removed.pdf | 3.44 MB | Adobe PDF | ![]() View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.