Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463
Title: | Удосконалення технології виробництва малинового джему |
Other Titles: | кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування» |
Authors: | Недоступ, Віолета Володимировна |
Scientific director: | Кюрчева, Людмила Миколаївна |
Keywords: | малина;джем;органолептичні показники;технологія;пастерилізація |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Запоріжжя : 2024 |
Citation: | Недоступ В. В. Удосконалення технології виробництва малинового джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Недоступ Віолета Володимировна. Науковий керівник роботи к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 63 с., 6 розділів, 17 таблиць, 3 рис., 45 літ. джерел. |
Abstract: | UA: В роботі виконано аналіз сучасних способів виготовлення ягідних джемів, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для готового продукту. Розглянута та удосконалена технологія виготовлення консервів: джем малиновий. Встановлено, що застосування технології має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники малинового джему виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463 |
Appears in Collections: | Магістерські роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2024_Nedostup_V_21MBHT_removed.pdf | 651.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.