Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463
Title: Удосконалення технології виробництва малинового джему
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Недоступ, Віолета Володимировна
Scientific director: Кюрчева, Людмила Миколаївна
Keywords: малина;джем;органолептичні показники;технологія;пастерилізація
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Недоступ В. В. Удосконалення технології виробництва малинового джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Недоступ Віолета Володимировна. Науковий керівник роботи к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 63 с., 6 розділів, 17 таблиць, 3 рис., 45 літ. джерел.
Abstract: UA: В роботі виконано аналіз сучасних способів виготовлення ягідних джемів, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для готового продукту. Розглянута та удосконалена технологія виготовлення консервів: джем малиновий. Встановлено, що застосування технології має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники малинового джему виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17463
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Nedostup_V_21MBHT_removed.pdf651.54 kBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.