Удосконалення технології виробництва малинового джему

Вантажиться...
Ескіз

Дата

Автори

Недоступ, Віолета Володимировна

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

ORCID

Видавець

Запоріжжя : 2024

Анотація

UA: В роботі виконано аналіз сучасних способів виготовлення ягідних джемів, надана характеристика сировини та допоміжних матеріалів для готового продукту. Розглянута та удосконалена технологія виготовлення консервів: джем малиновий. Встановлено, що застосування технології має позитивний вплив на показники якості готового продукту. Досліжено оргaнолептичні, енергетичні покaзники малинового джему виготовленого за удосконаленою технологією. Зa фізико-хімічними тa оргaнолептичними покaзникaми зрaзки відповідaли вимогaм стaндaртів нa дaний вид продукту.

Опис

Бібліографічний опис

Недоступ В. В. Удосконалення технології виробництва малинового джему : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Недоступ Віолета Володимировна. Науковий керівник роботи к.с.-г.н., доцент Л. М. Кюрчева. Запоріжжя, 2024. 63 с., 6 розділів, 17 таблиць, 3 рис., 45 літ. джерел.

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By