Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17472
Title: Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Угріна, Поліна Олександрівна
Scientific director: Бандура, Ірина Іванівна
Keywords: овочево-фруктова пастила;технологія виготовлення овочево-фруктових снеків;моделювання рецептури;підвищена функціональна придатність
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Угріна П. О. Удосконалення технології виготовлення овочевих пастильних виробів з овочевої сировини : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Угріна Поліна Олександрівна. Науковий керівник роботи д.с.-г.н., доцент І. І. Бандура. Запоріжжя, 2024. 82 с., 6 розділів, 14 таблиць, 13 рис., 64 літ. джерел.
Abstract: UA: Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню технології виробництва овочевих пастильних виробів з овочевої сировини з підвищеним вмістом біоактивних речовин та пребіотиків (харчових волокон полісахаридної природи) та оптимізації рецептури овочево-фруктової пастили з яблук, моркви та буряка. Інноваційні зміни в технологічній схемі виготовлення пастильних виробів викладено у другому розділі курсової роботи. Вони передбачають відмову від додавання цукру та введення речовин полісахаридної природи (пектину, модифікованого крохмалю) у якості структуроутворювачів. Третій розділ роботи інформує щодо особливостей методики та умов проведених досліджень, а також містить результати математичного моделювання та експериментів щодо оптимізації рецептури овочево-фруктової пастили дієтичного спрямування з підвищеною функціональною придатністю. Четвертий розділ містить інформацію щодо процесу виготовлення овочевої-фруктової пастили та удосконалення існуючої схеми виробництва пастильних виробів. П'ятий розділ містить розрахунки технологічних витрат, собівартість продукції для інноваційної рецептури. Вимоги до охорони праці, санітарно-гігієнічних та протипожежних заходів викладено у шостому розділі.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17472
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Ugrina_P_21MBHT_removed.pdf1.83 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.