Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17471
Title: Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначення
Other Titles: кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології», ОПП «Індустрія здорового харчування»
Authors: Сокуренко, Віта Сергіївна
Scientific director: Загорко, Надія Петрівна
Keywords: кизил;айва;компот;журавлина;фруктові консерви;спеції
Issue Date: 2024
Publisher: Запоріжжя : 2024
Citation: Сокуренко В. С. Удосконалення технології виробництва компотів із плодово-ягідної сировини функціонального призначення : кваліфікаційна робота магістра, спеціальність 181 «Харчові технології» ОПП «Індустрія здорового харчування». Сокуренко Віта Сергіївна. Науковий керівник к.т.н., доцент Н. П. Загорко. Запоріжжя, 2024. 87 с., 6 розділів, 18 таблиць, 35 літ. джерел.
Abstract: UA: В кваліфікаційній роботі виконано літературний огляд їза темою роботи, визначена актуальність, мета, наукова їновизна та практична цінність роботи. Надана характеристика їсировини та допоміжних матеріалів для виробництва компотів їфункціонального призначення. Складений план наукових досліджень. Розроблена їтехнологія виготовлення компоту з використанням айви, кизилу, їжуравлини та удосконалення складу та технологічного процесу. їВиконано дослідження при виробництві запланованої продукції та їузагальнення результатів. Висвітлені економічні показники виробництва продукції їта питання охорони праці та техніки безпеки їв надзвичайних ситуаціях.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/17471
Appears in Collections:Магістерські роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Sokurenko_V_21MBHT_removed.pdf1.17 MBAdobe PDFView/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.