Кваліфікаційні випускні роботи бакалаврів і магістрів
: [605]
Community home page
Recent Submissions
Удосконалення технології зберігання ягід суниці з використанням біологічно-активних речовин (23 ХТД 12740451.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Розробка технології протеїнових батончиків на основі ізоляту горохового білка (21ХТД.12803044.04.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології виготовлення хлібобулочних виробів (пампушок) з додаванням грибів печериці (Agaricus bisporus (J.E. Lange) Pilát) (23 ХТД. 13132001.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Розробка технології молочно-білкового десерту на основі каротиновмісної сировини (23 ХТ Д 12774477.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології виробництва цукатів (23ХТД.12762964.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології печива з підвищеним вмістом клітковини (23ХТД. 13153093.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології зберігання м’яса птиці із застосуванням екстракту вівса посівного: кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології зберігання гарбуза із використанням екстракту кори дуба (23ХТД. 12762905.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Розробка технології виготовлення печива біскотті з додаванням грибної сировини (23 ХТД 12885038.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології йогурту з використанням конопляного борошна (23 ХТД.12719111.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології рибо-рослинних пресервів (23 ХТД 13109919 .02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення виготовлення хлібних виробів з додаванням грибної сировини (23ХТД. 12973778.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології низькотемпературного зберігання м’яса (23ХТД 12877854.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології виробництва соку сливового замороженого (23 ХТК.12946145.02.25.): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології виробництва крафтових сирів (23ХТД. 13131074.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології виробництва протеїнових смузі на основі плодоовочевої сировини (23ХТД. 11322898.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Розробка технології йогурту з імуномодулюючими властивостями (23 ХТК.12762270.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Вдосконалення технології переробки кизилу (23 ХТД. 12743470.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Удосконалення технології виробництва вермутів (23ХТД. 13102999.02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See
Розробка технології крафтових джемів із плодів груші (23ХТД. 12838249. 02.25): кваліфікаційна робота магістра ОПП 181 «Харчові технології»
See