Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327
Title: | Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку |
Other Titles: | Влияние компонентного состава субстрата на биологически активные вещества антиоксидантного типа в зелени базилика Effect of the substrate composition on biologically active substances with antioxidant рroperties in basil |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Бурдіна, Ірина Олександрівна Бурдина, Ирина Александровна Burdina, Iryna |
Keywords: | субстрат;васильки;паліфеноли;аскорбінова кислота;каротиноїди;ефірна олія |
Issue Date: | 2017 |
Publisher: | Мелітополь: ТДАТУ |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17, т. 1 (С. 140-149) |
Abstract: | EN: Effect of substrate component composition on accumulation of biologically active substances with antioxidant properties in basil was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates accumulation of poliphenols, ascorbic acid, carotenoids and essential oils in basil. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.