ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327
Title: Вплив компонентного складу субстрату на біологічно активні речовини антиоксидантного типу в зелені базиліку
Other Titles: Влияние компонентного состава субстрата на биологически активные вещества антиоксидантного типа в зелени базилика
Effect of the substrate composition on biologically active substances with antioxidant рroperties in basil
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Olesia
Бурдіна, Ірина Олександрівна
Бурдина, Ирина Александровна
Burdina, Iryna
Keywords: субстрат
васильки
паліфеноли
аскорбінова кислота
каротиноїди
ефірна олія
Issue Date: 2017
Publisher: Мелітополь: ТДАТУ
Series/Report no.: Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 17. Т 1
Abstract: EN: Effect of substrate component composition on accumulation of biologically active substances with antioxidant properties in basil was studied. It was determined that inclusion of perlite into substrate stimulates accumulation of poliphenols, ascorbic acid, carotenoids and essential oils in basil.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4327
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf741,33 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.