Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340
Title: | Тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка за дії екзогенних антиоксидантів |
Other Titles: | Effect of exogenous antioxidants on the duration of storage and yield marketable products of cucumber |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena |
Keywords: | огірки;зберігання;антиоксиданти;товарна якість;природна втрата маси;температура зберігання;cucumber;storage;antioxidant;commercial quality;the natural decline in mass;storage temperature |
Issue Date: | 2011 |
Series/Report no.: | Наукові доповіді НУБіП;№ 6 (28) |
Abstract: | UK: Розглянуто вплив обробки антиоксидантним препаратом АКМ на тривалість зберігання та вихід товарної продукції плодів огірка. EN: The influence of AKM antioxidant treatment on the duration of storage and yield marketable products of cucumbers hybrids F1 Masha and Aphina at a storage temperature of 6 and 8 °C was investigated. Found that the use of exogenous antioxidants can increase the duration of cucumber fruit storage on 7 days, reduce the natural loss of weight by 67,8% and increase the yield of marketable products to 89,1 – 92,5%. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4340 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.