Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Название: Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання
Другие названия: Microbiological diseases during storage of vegetables
Авторы: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Рriss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Бандура, Ірина Іванівна
Бандура, Ирина Ивановна
Bandura, Iryna
Ключевые слова: мікробіологічні хвороби
зберігання
антиоксиданти
теплова обробка
microbiological diseases
storage
antioxidants
heat treatment
Дата публикации: 2015
Серия/номер: Продовольча індустрія АПК;№ 5
Краткий осмотр (реферат): UK: Досліджено вплив теплової обробки плодових овочів бактерицидно антиоксидантною композицією на розвиток мікробіологічних хвороб. Встановлено, що її застосування знижує кількість мікроорганізмів на поверхні плодів і зменшує ризик мікробіологічної інвазії за подовженого терміну зберігання. EN: The influence of heat treatment of vegetables antibacterial antioxidant composition on the development of microbial disease. It is established that its use reduces the number of microorganisms on the fruit surface and reduces the risk of microbiological infestation for an extended period of storage.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
27.pdf582,43 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.