Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335
Title: | Мікробіологічні хвороби плодових овочів під час зберігання |
Other Titles: | Microbiological diseases during storage of vegetables |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Рriss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina Бандура, Ірина Іванівна Бандура, Ирина Ивановна Bandura, Iryna |
Keywords: | мікробіологічні хвороби;зберігання;антиоксиданти;теплова обробка;microbiological diseases;storage;antioxidants;heat treatment |
Issue Date: | 2015 |
Series/Report no.: | Продовольча індустрія АПК;№ 5 |
Abstract: | UK: Досліджено вплив теплової обробки плодових овочів бактерицидно антиоксидантною композицією на розвиток мікробіологічних хвороб. Встановлено, що її застосування знижує кількість мікроорганізмів на поверхні плодів і зменшує ризик мікробіологічної інвазії за подовженого терміну зберігання. EN: The influence of heat treatment of vegetables antibacterial antioxidant composition on the development of microbial disease. It is established that its use reduces the number of microorganisms on the fruit surface and reduces the risk of microbiological infestation for an extended period of storage. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4335 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.