ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4348
Title: Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Калитка, Валентина Василівна
Калитка, Валентина Васильевна
Kalytka, Valentyna
Keywords: tomato
pepper
SOD
catalase
peroxidase
Issue Date: 2014
Series/Report no.: Ukrainian Food Journal;Vol. 3, № 4
Abstract: EN: Enzymatic antioxidants in tomatoes and sweet bell pepper fruits under abiotic factors.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4348
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
42.pdf484,13 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.