Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344
Title: | Динаміка вмісту фенольних речовин в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Keywords: | зберігання;плоди томату;поліфеноли;обробка;антиоксиданти;вміст фенольніих речовин |
Issue Date: | 2010 |
Series/Report no.: | Вісник ПДАА;№ 4 |
Abstract: | UK: Досліджено динаміку фенольних речовин плодів томату при зберіганні з використанням комплекс них препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що в бланжевих і бурих плодах відбувається нако пичення поліфенолів у перший період зберігання. Фенольні сполуки червоних плодів піддаються роз паду протягом усього періоду зберігання. Доведе но, що обробка плодів томата антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом уповіль нює процеси накопичення й розпаду поліфенолів, що сприяє максимальній збереженості біологічної цінності томатів і тривалості терміну їх зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4344 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.