Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345
Title: | Динаміка вуглеводного комплексу в плодах томата при зберіганні за використання антиоксидантних препаратів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Жукова, Валентина Федорівна Жукова, Валентина Федоровна Zhukova, Valentina |
Keywords: | зберігання;плоди томату;антиоксиданти;динаміка;вуглеводний комплекс;полісахариди;цукри;фруктоза;глюкоза |
Issue Date: | 2010 |
Series/Report no.: | Вісник ЖНАУ;№ 2 (27) |
Abstract: | UK: Досліджено динаміку пектинових речовин (пектин і протопектин) плодів томату при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами разом зі штучним холодом дозволяє уповільнити процеси розпаду вуглеводів, що сприяє максимальній збереженості якості томатів і подовженню терміну їх зберігання. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4345 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.