ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4333
Title: Effect of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits
Authors: Priss, Olesia
Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Keywords: storage
pepper
antioxidant
treatment
Issue Date: 2016
Series/Report no.: Ukrainian Food Journal;Vol. 5, № 1
Abstract: EN: Despite known effectiveness of heat treatment with antioxidants on oxygen radical scavenging during storage of bell pepper fruits.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4333
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
22.pdf301,74 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.