Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Название: Вплив екзогенних антиоксидантів на динаміку малонового діальдегіду в плодах томата при зберіганні
Авторы: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Zhukova, Valentina
Ключевые слова: зберігання
плоди томату
антиоксиданти
обробка
малоновий діальдегід
перекисне окислення ліпідів
Дата публикации: 2010
Серия/номер: Вісник аграрної науки Причорномор’я;№ 3 (54)
Краткий осмотр (реферат): UK: Досліджено динаміку малонового діальдегіду в плодах тома ту при зберіганні з використанням препаратів антиоксидантної дії. Встановлено, що обробка антиоксидантними препаратами Х+ Д+ Гл і ХР+ Д+ Л разом зі штучним холодом дозволяє інгібувати негативний вплив агресивних продуктів перекисного окислення ліпідів, що сприяє підвищенню адаптаційних можливостей плодів томату і подовженню терміну їх зберігання.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4346
Располагается в коллекциях:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
64.pdf243,66 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.