ТАВРІЙСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ
АГРОТЕХНОЛОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ
ІМЕНІ ДМИТРА МОТОРНОГО
Tsatu logo DMYTRO MOTORNYI
TAVRIA STATE
AGROTECHNOLOGICAL UNIVERSITY
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Title: Вплив антиоксидантів на рівень мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томата при зберіганні
Other Titles: Влияние антиоксидантов на уровень микробиологических и физиологических нарушений В плодах томата при хранении
Еffect antioxidants on the level microbiological and physiological disorder оf tomato during storage
Authors: Прісс, Олеся Петрівна
Присс, Олеся Петровна
Priss, Оlesia
Zhukova, Valentina
Жукова, Валентина Федорівна
Жукова, Валентина Федоровна
Keywords: зберігання
плоди томату
антиоксиданти
мікробіологічні хвороби
фізіологічні розлади
хранение
плоды томата
антиоксиданты
микробиологические болезни
физиологические расстройства
storage
tomato fruits
antioxidants
microbiological diseases
physiological disorders
Issue Date: 2011
Series/Report no.: Збірник наукових праць ВНАУ: сільськогосподарські науки;№ 7 (47)
Abstract: UK: Досліджено вплив обробки антиоксидантними препаратами на рівень роз-витку мікробіологічних і фізіологічних пошкоджень плодів томату при зберіганні. Встановлено, що використання комплексних композицій дозволяє максимально уповіль-нити розвиток мікробіологічних і фізіологічних порушень в плодах томату і подовжити термін їх зберігання. EN: The influencing of treatment by the antioxidant preparations on the level of micro-biological and physiological disorders of tomato frui during storage is explored. We revealed that the use complex compositions can best slow the development of microbiological and physio-logical disorders in fruit and prolong the period of storage. RU: Исследовано влияние обработки антиоксидантными препаратами на уровень раз-вития микробиологических и физиологических расстройств плодов томата при хранении. Установлено, что использование комплексных композиций позволяет максимально замедлить развитие микробиологических и физиологических нарушений в плодах томата и продлить их срок хранения.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/4343
Appears in Collections:кафедра Харчових технологій та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
60.pdf403,61 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record   


Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.