Вплив теплової обробки антиоксидантами на утилізацію активних форм кисню впродовж зберігання кабачків
Вантажиться...
Файли
Дата
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
ORCID
Видавець
Анотація
UK: Досліджено комбінований вплив теплової
обробки та антиоксидантів на зменшення окис-
ного пошкодження індукованого охолодженням в
кабачках. Встановлено, що застосування тепло-
вої обробки антиоксидантами знижує пошкод-
женість холодом впродовж зберігання кабачків.
Поєднання теплової обробки та антиоксидан-
тів дозволяє індукувати ензиматичну систему
антиоксидантного захисту та знизити рівень
перекисного окислення ліпідів впродовж зберіган-
ня кабачків. EN: Исследовано комбинированное воздействие
тепловых обработок и антиоксидантов на умень-
шение окислительного повреждения индуциро-
ванного охлаждением в кабачках. Установлено,
что применение тепловой обработки антиокси-
дантами снижает повреждаемость холодом в
течение хранения кабачков. Сочетание тепловой
обработки и антиоксидантов позволяет инду-
цировать энзиматическую систему антиокси-
дантной защиты и снизить уровень перекисного
окисления липидов при хранении кабачков.