Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 344
Issue Date | Title | Author(s) |
2020 | Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia |
2020 | Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторів | Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna; Тимощук, Т. М.; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna |
2020 | Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості» | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona |
2020 | Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа» | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2020 | Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа» | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena |
2020 | Сучасні технології зберігання плодової сировини | Міліч, В. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla |
2020 | Роль пастеризації молока у процесі зберігання | Якубовська, В. В.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla |
2020 | Виноробство у галузі агропромислового сектора України | Гончаренко, Є. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla |
2020 | Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробки | Сокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina |
2020 | Харчова добавка E412 - гуарова камідь | Чура, Д .Р.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |
2020 | Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра Моторного | Сидоренко, Л. Д.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna |
2019 | Розширення асортименту та поліпшення якості хлібобулочних виробів з тритикале | Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena |
2019 | Розробка рецептури пресервів на основі бичка азовського та гливи звичайної | Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Булгаков, І. В.; Макогон, С. В.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia |
2019 | Аналіз морфологічних характеристик гливи легеневої штаму PLEUROTUS PULMONARIUS (FR.) QUÉL. 2314 ІВК як складових якості грибної сировини | Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Haprindashvili, Nona; Макогон, С. В. |
2012 | Использование антиоксидантной композиции на основе рутина для повышения адаптостатуса плодов сливы при хранении | Сердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdiuk, Maryna; Гогунская, П. В. |
2012 | Динамика фенольных веществ при хранении плодов кабачка и огурца с применением антиоксидантов | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia |
2015 | Влияние абиотических факторов на накопление фенольных соединений в плодовых овощах | Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Olesia; Калитка, Валентина Васильевна; Калитка, Валентина Василівна; Kalytka, Valentyna |
2015 | Прогнозирование содержания фенольных веществ в плодах яблони в зависимости от погодных факторов | Сердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdiuk, Maryna |
2017 | Зберігання плодоовочевої продукції з використанням обробки біологічно активними речовинами | Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna |
2014 | Оценка влияния антиоксидантной композиции на изменение качественных показателей плодов сливы в процессе хранения | Сердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Maryna; Гогунская, П. В. |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 81 to 100 of 344