Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229
Title: Обґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджиму
Authors: Григоренко, Олена Віталіївна
Григоренко, Елена Витальевна
Hryhorenko, Olena
Keywords: консервування;натуральні соки;скляна упаковка;bag-in-box
Issue Date: 2017
Series/Report no.: Scientific Research Priorities - 2017: theoretical and practical value: Proceedings of International Scientific Conference (Nowy Saez, Poland, 22 -23 of June 2017);С. 66-67
Abstract: Використання упаковки типу “bag-in-box” для натуральних соків можливе лише за умови гарячого розливу за температури не нижче 95 °С або налагодження асептичного консервування.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21_распознан.pdf3.7 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.