Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229
Title: | Обґрунтування напрямів удосконалення технології виробництва натурального соку прямого віджиму |
Authors: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | консервування;натуральні соки;скляна упаковка;bag-in-box |
Issue Date: | 2017 |
Series/Report no.: | Scientific Research Priorities - 2017: theoretical and practical value: Proceedings of International Scientific Conference (Nowy Saez, Poland, 22 -23 of June 2017);С. 66-67 |
Abstract: | Використання упаковки типу “bag-in-box” для натуральних соків можливе лише за умови гарячого розливу за температури не нижче 95 °С або налагодження асептичного консервування. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12229 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
21_распознан.pdf | 3.7 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.