Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227
Title: | Методологія дослідження реологічних характеристик кондитерських мас |
Authors: | Григоренко, Олена Віталіївна Григоренко, Елена Витальевна Hryhorenko, Olena |
Keywords: | confectionery;raw materials;semi-finished;finished products;texture characteristics;rheological properties;classification;methodology;шоколадна маса;напівфабрикат;кондитерські вироби |
Issue Date: | 2015 |
Publisher: | ТДАТУ |
Series/Report no.: | Проблеми та перспективи сталого розвитку АПК півдня України: Всеукраїнська науково-практична конференція за підсумками наукових досліджень у 2014 р.; |
Abstract: | EN: The classification of raw materials, semi-finished and finished products for confectionery texture characteristics and rheological properties as well as the rheological studies methodology were examined. UK: Розглянуті показники є базовими та вкрай важливими при управлінні технологічними режимами виробництва для формування заданих реологічних властивостей напівфабрикатів, а потім і структурно-механічних показників і консистенції готових кондитерських виробів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/12227 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.