Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11486
Title: | Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусей |
Authors: | Данченко, Олена Олександрівна Данченко, Елена Александровна Danchenko, Olena Кошелев, О. І. Галько, Т. І. Ніколаєва, Ю. В. Яковійчук, О. В. Здоровцева, Любов Миколаївна Здоровцева, Любовь Николаевна Zdorovtseva, Liubov Данченко, Микола Миколайович Данченко, Николай Николаевич Danchenko, Mykola |
Keywords: | екстракт вівса;Avéna satíva;порода гусей Легарт;гуси;птахівництво |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Тернопільський нац. медичний університет ім. І.Я. Горбачевського |
Series/Report no.: | Медична та клінічна хімія;Т. 21, № 3 (80) (С. 301) |
Abstract: | Під час формування контурного пір’я екстракт вівса стимулює включення нейрогуморальних процесів, що спрямовані на підтримку рівноваги ПОЛ↔АОА шляхом зниження ненасиченості жирних кислот ліпідів і, таким чином, суттєво підвищує резистентність клітин до негативного впливу активних форм оксигену. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11486 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2. Med_chem-3-2019.pdf | 465.41 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.