Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [344] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 344
Issue DateTitleAuthor(s)
2013Оценка влияния погодных факторов на урожайность яблони в условиях Южной степной зоны УкраиныСердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Maryna; Расторгуев, А. Б.
2017Зміни вуглеводного комплексу плодів при зберіганні за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2015Прогнозування втрат маси плодів яблуні під час холодильного зберіганняСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Величко, І. Г.; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2014Прогнозування вмісту сухих речовин у плодах яблуні залежно від абіотичних чинниківСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2019Changes of pectin substances content during the pear fruits storage with antioxidant compositions treatmentSerdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Pylypenko, L.; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Bayberova, Svitlana; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна
2018Прогнозування товарної якості плодів груші за критерієм ідентифікаціїСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Sukharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2011Інтенсивність окисно-відновних процесів при зберіганні плодів сливи за обробки антиоксидантними композиціямиСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena
21-Mar-2019Использование антиоксидантной композиции для длительного хранения плодовСердюк, Марина Егоровна; Сердюк, Марина Єгорівна; Serdyuk, Maryna; Присс, Олеся Петровна; Прісс, Олеся Петрівна; Priss, Оlesia
2019Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достиганняБандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona; Макагон, С. В.
2019Вплив антиоксидантної обробки плодів на збереженість якості гетерозисних сортів томата с генами уповільненого достиганняЖукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Gaprindashvili, Nona; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2018Development of the formulation and quality assessment of immunostimulating fresh-mixes with a balanced potassium-protein compositionDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2018Development of recipes and estimation of the nutrient composition of cardio-protective fresh-mixesDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kashkano, M.; Vikul, S.; Priss, Olesia; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Zhukova, Valentyna; Жукова, Валентина Федоровна; Жукова, Валентина Федорівна; Kiurcheva, Liudmyla; Кюрчева, Людмила Николаевна; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Gaprindashvili, Nona; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна
2019Вплив екстракту вівса посівного на псування гарбуза при зберіганніДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia; Федорко, А. С.; Гапоненко, Т. М.
2018Determining biological value and quality indicators of beverages of the drink-breakfast typeDzyuba, N.; Telezhenko, L.; Kalugina, I.; Serdyuk, Maryna; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Danchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Sukharenko, Olena; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Hidzhelitskyi, V.
2017Стан, проблеми та перспективи бджільництва в УкраїніСухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2017Використання прогресивних ресурсозберігаючих технологій в харчовій промисловостіБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2019Удосконалення технології виготовлення сушених приправ з базилікуЯворська, А. А.; Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia
2019Харчові продукти з функціональними властивостямиШац, О. Ю.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2019Характеристика сировини для виробництва гарячих напоївЧиж, Д. С.; Зарецька, Дар’я Костянтинівна; Зарецкая, Дарья Константиновна; Zaretska, Daria
2019Удосконалення технології виробництва мармеладуНовікова, Х. О.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 101 to 120 of 344