Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату

Анотація

Зеленні та пряносмакові овочі відіграють важливу роль у харчуванні людини та її повсякденному житті як важливі смакові компоненти в продуктах харчування та напоях, а також як цінні інгредієнти в фармацевтичних препаратах, парфумерії та косметиці [1-3]. В останні десятиліття зростає зацікавленість традиційними і малопоширеними зеленними і пряносмаковими культурами з огляду на широкий спектр і високий вміст біоактивних сполук, що зустрічаються в цих травах [4-6]. Антиоксидантними, антимікробними та лікувальними властивостями володіють і васильки справжні [7-11], які широко застосовуються в європейській та азійській кухні.

Опис

Бібліографічний опис

DOI

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By