Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11234
Title: | Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстрату |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Оlesia Коротка, Ірина Олександрівна Короткая, Ирина Александровна Korotka, Iryna Кліпакова, Юлія Олександрівна Клипакова, Юлия Александровна Klipakova, Yuliia Білоусова, Зоя Володимирівна Белоусова, Зоя Владимировна Bilousova, Zoia |
Keywords: | сухі речовини;васильки сорту Вала;закритий грунт;торф;субстракт |
Issue Date: | 2020 |
Series/Report no.: | Праці Таврійського державного агротехнологічного університету;Вип. 20, т. 1 (С. 115-121) |
Abstract: | Зеленні та пряносмакові овочі відіграють важливу роль у харчуванні людини та її повсякденному житті як важливі смакові компоненти в продуктах харчування та напоях, а також як цінні інгредієнти в фармацевтичних препаратах, парфумерії та косметиці [1-3]. В останні десятиліття зростає зацікавленість традиційними і малопоширеними зеленними і пряносмаковими культурами з огляду на широкий спектр і високий вміст біоактивних сполук, що зустрічаються в цих травах [4-6]. Антиоксидантними, антимікробними та лікувальними властивостями володіють і васильки справжні [7-11], які широко застосовуються в європейській та азійській кухні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11234 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
15. Фонд сухих речовин зелені васильків.pdf | 277.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.