Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Please use this identifier to cite or link to this item: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763
Title: Підвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композицій
Authors: Байбєрова, Світлана Сергіївна
Байберова, Светлана Сергеевна
Bayberova, Svitlana
Keywords: зберігання;мікробіологічні захворювання;фізіологічні захворювання;стандартна продукція;втрата маси
Issue Date: 2009
Series/Report no.: Вісник аграрної науки Причорномор’я;Вип. 4 (С. 176-181)
Abstract: Досліджено вплив передзбиральної обробки плодів яблуні антиоксидантними композиціями на рівень мікробіологічних га фізіологічних захворювань, природні втрати маси при тривалому зберіганні.
URI: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763
Appears in Collections:кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24_распознан.pdf2.56 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open
Show full item record ???jsp.display-item.check???


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.