Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763
Title: | Підвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композицій |
Authors: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Bayberova, Svitlana |
Keywords: | зберігання;мікробіологічні захворювання;фізіологічні захворювання;стандартна продукція;втрата маси |
Issue Date: | 2009 |
Series/Report no.: | Вісник аграрної науки Причорномор’я;Вип. 4 (С. 176-181) |
Abstract: | Досліджено вплив передзбиральної обробки плодів яблуні антиоксидантними композиціями на рівень мікробіологічних га фізіологічних захворювань, природні втрати маси при тривалому зберіганні. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/11763 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
24_распознан.pdf | 2.56 MB | Adobe PDF | View/Open |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.