Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [333] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 333
Issue DateTitleAuthor(s)
2009Підвищення товарної якості плодів яблуні за допомогою антиоксидантних композиційБайбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Bayberova, Svitlana
2016Динамика витамина С в перце сладком при низкотемпературном хранении и дефростацииЗагорко, Надежда Петровна; Загорко, Надія Петрівна; Zahorko, Nadiia; Коляденко, Виктория Викторовна; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Koliadenko, Viktoriia
2020Амортизаційна політика підприємства: сутність та проблеми формуванняКарман, Тетяна Вікторівна; Карман, Татьяна Викторовна; Karman, Tetiana
2019Вітамін Е як інгібітор окисного псування м’яса гусей під час зберіганняДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Рубан, Г. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Гапоненко, Т. М.; Коляденко, Вікторія Вікторівна; Коляденко, Виктория Викторовна; Koliadenko, Viktoriia
2020Extract of oats as a modulator of fatty acid composition of geese tissues in the conditions of physiological stressDanchenko, Olena; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Zdorovtseva, Liubov; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Vishchur, O.; Koshelev, О.; Halko, T.; Danchenko, Mykola; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Nikolayeva, Y.; Maiboroda, Daniil; Майборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович
2020Екстракт вівса як технологічний засіб підвищення якості м’яса гусейМайборода, Данііл Олександрович; Майборода, Даниил Александрович; Maiboroda, Daniil; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Федорко, А. С.; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2019Жирнокислотний склад міокарду гусей за дії вікасолуЯковійчук, О. В.; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Федорко, А. С.; Кулик, І. О.
2019Вплив вікасолу на окисно-відновні процеси міокарду гусейЯковійчук, О. В.; Данченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola; Федорко, А. С.; Гапоненко, Т. М.
2019Особливості впливу екстракту вівса посівного на жирнокислотний склад ліпідів м’язових тканин гусейДанченко, Олена Олександрівна; Данченко, Елена Александровна; Danchenko, Olena; Кошелев, О. І.; Галько, Т. І.; Ніколаєва, Ю. В.; Яковійчук, О. В.; Здоровцева, Любов Миколаївна; Здоровцева, Любовь Николаевна; Zdorovtseva, Liubov; Данченко, Микола Миколайович; Данченко, Николай Николаевич; Danchenko, Mykola
2020Фонд сухих речовин зелені васильків залежно від компонентного складу субстратуПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Коротка, Ірина Олександрівна; Короткая, Ирина Александровна; Korotka, Iryna; Кліпакова, Юлія Олександрівна; Клипакова, Юлия Александровна; Klipakova, Yuliia; Білоусова, Зоя Володимирівна; Белоусова, Зоя Владимировна; Bilousova, Zoia
2020Формування сухих розчинних речовин у плодах черешні під впливом абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Іванова, Ірина Євгенівна; Иванова, Ирина Евгеньевна; Ivanova, Iryna; Малкіна, Віра Михайлівна; Малкина, Вера Михайловна; Malkina, Vira; Кривонос, Ірина Анатоліївна; Кривонос, Ирина Анатольевна; Kryvonos, Iryna; Тимощук, Т. М.; Євстафієва, Катерина Сергіївна; Евстафиева, Екатерина Сергеевна; Yevstafiieva, Kateryna
2020Міждисциплінарний підхід у викладанні дисципліни «Технологія полісахаридів та їх застосування у харчовій промисловості»Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandyra, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2020Реалізація вільного вибору дисциплін студентами як один з ключових моментів модернізації освітньопрофесійної програми 241 «Готельно-ресторанна справа»Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Нryhorenko, Olena; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2020Нові методи підготовки майбутніх фахівців спеціальності «Готельно-ресторанна справа»Прісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Оlesia; Сердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Григоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Сухаренко, Олена Іванівна; Сухаренко, Елена Ивановна; Suharenko, Olena
2020Сучасні технології зберігання плодової сировиниМіліч, В. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Роль пастеризації молока у процесі зберіганняЯкубовська, В. В.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Виноробство у галузі агропромислового сектора УкраїниГончаренко, Є. М.; Кюрчева, Людмила Миколаївна; Кюрчева, Людмила Николаевна; Kiurcheva, Liudmyla
2020Зміна вмісту ендополісахаридів в плодових тілах грибів роду глива під час зберігання та після термічної обробкиСокот, Олександр Євгенович; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulyk, Alina
2020Харчова добавка E412 - гуарова камідьЧура, Д .Р.; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2020Особливості мікробіологічного контролю робочих приміщень науково-дослідного кафе «Лабораторія» Таврійського державного агротехнологічного університету імені Дмитра МоторногоСидоренко, Л. Д.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 61 to 80 of 333