Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа : [347] Collection home page

Browse
Subscribe to this collection to receive daily e-mail notification of new additions RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 347
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Удосконалення технології зберігання зелені петрушки за використання композиції аграрного гідрогелю та антиоксидантів : автореф. дис. ... канд. техн. наук : спец. 05.18.13Кулик, Аліна Степанівна; Kulyk, Alina; Кулик, Алина Степановна
2016Вплив абіотичних факторів на формування біологічно активних речовин зелені петрушкиТележенко, Л. М.; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentyna; Кюрчев, Сергій Володимирович; Кюрчев, Сергей Владимирович; Kiurchev, Serhii; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2016Дослідження впливу способів обробки антиоксидантними композиціями на збереженість плодівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Степаненко, Дмитро Сергійович; Степаненко, Дмитрий Сергеевич; Stepanenko, Dmitro; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana; Гапріндашвілі, Нона Арчилівна; Гаприндашвили, Нона Арчиловна; Gaprindashvili, Nona
2016The study of methods of preliminary cooling of fruitsSerdyuk, M.; Stepanenko, D.; Baiberova, S.; Gaprindashvili, N.; Kulik, A.
2011Потенціал біоконверсії відходів грибівництваМироничева, О. С; Рижков, А. О.; Myronycheva, O. S.; Ryzhkov, A. O.
2014Прогнозування якісних технічних показників плодів груші залежно від стресових абіотичних факторівСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna
2014Якісні показники зелені петрушки за зберігання з використанням аграрного гідрогелю та антиоксидантної композиціїПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2014Формування фонду сухих речовин у плодах пасльонових культур за дії кліматичних факторівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Жукова, Валентина Федорівна; Жукова, Валентина Федоровна; Zhukova, Valentina
2015Динаміка комплексу пігментів зелені петрушки при зберіганні з використанням антиоксидантних препаратівПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Кулик, Аліна Степанівна; Кулик, Алина Степановна; Kulik, Alina
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на функціонування системи низькомолекулярних антиоксидантів під час зберігання плодів перцюПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Загорко, Надія Петрівна; Загорко, Надежда Петровна; Zahorko, Nadiia
2016Вплив абіотичних факторів на розвиток фізіологічних розладів та мікробіологічних захворювань під час холодильного зберігання плодів яблуніСердюк, Марина Єгорівна; Сердюк, Марина Егоровна; Serdyuk, Maryna; Байбєрова, Світлана Сергіївна; Байберова, Светлана Сергеевна; Baiberova, Svitlana
2016Вплив теплової обробки біологічно активними речовинами на інтенсивність дихання томатів впродовж зберіганняПрісс, Олеся Петрівна; Присс, Олеся Петровна; Priss, Olesia; Бандуренко, Г. М.; Бандуренко, Г. Н.; Bandurernko, G.
2009Динамика оценки вкуса ягод столового винограда в зависимости от изменения содержания сахаров и титруемых кислот при замораживании и храненииГригоренко, Олена Віталіївна; Григоренко, Елена Витальевна; Hryhorenko, Olena; Котоловець, Г. В.; Котоловец, Г. В.; Kotolovets, G.
2004Изменения биохимических свойств замороженой тыквы в динамике храненияБровченко, С. О.; Ялпачик, В. Ф.; Пастушенко, С. И.
2014Теплофізичні характеристики гарбузів, кабачків, кукурудзи молочної спілості і солодкого перцю та їх прогнозуванняЯлпачик, В. Ф.
2011Товарна якість плодів абрикоса залежно від концентрації плівкоутворювача в складі композиці АОК-МСоколова, В. М.
2014Економічна оцінка ефективності використання способу охолодження зернаЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Кравець, Олег Васильович; Кравец, Олег Васильевич; Kravets, Oleh; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2011Порівняльна оцінка способів термічної обробки субстатів при виробництві ксилотрофних грибівМироничева, О. С.; Бандура, Ірина Іванівна; Бандура, Ирина Ивановна; Bandura, Iryna
2011Обгрунтування режимів та способів зберігання зернаЯлпачик, Володимир Федорович; Ялпачик, Владимир Федорович; Yalpachyk, Volodymyr; Верхоланцева, Валентина Олександрівна; Верхоланцева, Валентина Александровна; Verkholantseva, Valentyna
2011Математичне моделювання процесів заморожування плодоовочевої сировини за різних умов теплообмінуЯлпачик, В. Ф.
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 321 to 340 of 347