Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Title: | Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання |
Authors: | Гапріндашвілі, Нона Арчилівна Гаприндашвили, Нона Арчиловна Gaprindashvili, Nona |
Keywords: | плоди груші;зберігання |
Issue Date: | 2012 |
Publisher: | ЖНАУ |
Series/Report no.: | Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 2(1) |
Abstract: | Досліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовше |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.