Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Название: Динаміка вмісту цукрів та органічних кислот в плодах груші під час тривалого зберігання
Авторы: Гапріндашвілі, Н. А.
Ключевые слова: плоди груші
зберігання
Дата публикации: 2012
Издательство: ЖНАУ
Серия/номер: Вісник Житомирського національного агроекологічного університету: наук.-теор. журнал;№ 2(1)
Краткий осмотр (реферат): Досліджувався вплив післязбиральної обробки препаратами природного походження на зміни цукрів та кислот у плодах груші під час тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів груші перед закладанням на зберігання антиоксидантними препаратами знижує швидкість окисно-відновних процесів, і тим самим сприяє найбільш ефективному зниженню витрата цукрів впродовж тривалого зберігання. При використанні антиоксидантів внутрішній запас енергетичних субстратів можна зберігати разом якнайдовше
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1436
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1215.pdf149,59 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.