Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1421
Title: | Вплив теплової обробки антиоксидантами на тривалість зберігання і якість солодкого перцю |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna |
Keywords: | антиоксиданти;зберігання;солодкий перець |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 2, № 12(68) |
Abstract: | Для подовження термінів зберігання і підтримання високої якості солодкого перцю нами запропоновано використання теплової обробки розчином комплексного антиоксиданту. Встановлено, що застосування такої обробки дозволяє подовжити тривалість зберігання плодів перцю на 2 тижні. Вихід товарної продукції після зберігання протягом 30 діб сягає 88 % з урахуванням природного убутку маси |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1421 |
Appears in Collections: | Кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.