Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429
Название: Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами
Авторы: Прісс, О. П.
Ключевые слова: томати
зберігання
антиоксиданти
Дата публикации: 2014
Издательство: Украинская государственная академия железнодорожного транспорта
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 1, № 6(73)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив теплової обробки анти- оксидантними композиціями на рівень та важ- кість пошкодження холодом під час зберігання томатів. Інтенсивність пошкодження холодом томатів залежить від погодних умов вегетації. Застосування теплової обробки комплексним анти- оксидантом відсуває появу симптомів переохолод- ження на 3 тижні, скорочує відсоток та важкість холодового пошкодження томатів
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1208.pdf392,65 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.