Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429
Title: | Скорочення пошкодження холодом під час зберігання томатів з тепловою обробкою антиоксидантами |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia |
Keywords: | томати;зберігання;антиоксиданти |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал;Т. 1, № 6(73) |
Abstract: | Досліджено вплив теплової обробки анти- оксидантними композиціями на рівень та важ- кість пошкодження холодом під час зберігання томатів. Інтенсивність пошкодження холодом томатів залежить від погодних умов вегетації. Застосування теплової обробки комплексним анти- оксидантом відсуває появу симптомів переохолод- ження на 3 тижні, скорочує відсоток та важкість холодового пошкодження томатів |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1429 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.