Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422
Title: | Інтегральне оцінювання антиоксидантного статусу плодових овочів |
Authors: | Прісс, Олеся Петрівна Присс, Олеся Петровна Priss, Olesia Калитка, Валентина Василівна Калитка, Валентина Васильевна Kalytka, Valentyna Малкіна, Віра Михайлівна Малкина, Вера Михайловна Malkina, V. |
Keywords: | інтегральна оцінка;антиоксиданти;плодові овочі |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | Украинская государственная академия железнодорожного транспорта |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий: науч. журнал; |
Abstract: | Запропонована методика визначення узагальненої інтегральної оцінки антиоксидантного статусу плодових овочів на основі методу аналізу ієрархій. Проведено ранжування компонентів антиоксидантної системи захисту тканин плодових овочів. Серед досліджуваних овочів найвищий антиоксидантний статус у плодів перцю, мінімальний у кабачків. Огірки за рахунок потужної системи високомолекулярних антиоксидантів мають вищу інтегральну оцінку, ніж томати |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1422 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.