Please use this identifier to cite or link to this item:
http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Title: | Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА |
Other Titles: | Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement |
Authors: | Байбєрова, Світлана Сергіївна Байберова, Светлана Сергеевна Baiberova, Svitlana |
Keywords: | яблука;антиоксиданти;біологічна цінність |
Issue Date: | 2014 |
Publisher: | МДАУ |
Series/Report no.: | Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал;Вип. 3(1) |
Abstract: | Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність. |
URI: | http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435 |
Appears in Collections: | кафедра Харчові технологіі та готельно-ресторанна справа |
Show full item record
CORE Recommender
???jsp.display-item.check???
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.