Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Название: Збереження біологічної цінності плодів яблуні за обробки їх антиоксидантною композицією ДЕПАА
Другие названия: Conservation of biological value of apples by DEPAA antioxidant composition treatement
Авторы: Байбєрова, С. С.
Baiberova, S.
Ключевые слова: яблука
антиоксиданти
біологічна цінність
Дата публикации: 2014
Издательство: МДАУ
Серия/номер: Вісник аграрної науки Причорномор'я: наук.-теор. фах. журнал;Вип. 3(1)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив обробки антиоксидантною композицією ДЕПАА на сумарний вміст поліфенолів і аскорбінової кислоти в плодах яблунь під час зберігання. Встановлено, що обробка плодів яблунь екзогенною антиоксидантною композицією сприяє гальмуванню розпаду ендогенних антиоксидантів плоду, що дозволяє підтримувати природний імунітет яблук та зберегти їх високу біологічну цінність.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1435
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1214.pdf615,69 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.