Tsatu logo
ISSN: 2524-0714

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434
Название: Зміна антиокислювального комплексу в плодах груші
Авторы: Гапріндашвілі, Н. А.
Ключевые слова: плоди груші
антиоксиданти
ферменти
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: ПДАА
Серия/номер: Вісник Полтавської державної аграрної академії: наук.-вироб. журнал;№ 3(70)
Краткий осмотр (реферат): Досліджено вплив післязбиральної обробки композиціями природних антиоксидантів на зміни антиокислювального комплексу в плодах груші за тривалого зберігання. Встановлено, що обробка плодів антиоксидантними композиціями ґальмує окисновідновні процеси й регулює неферментативні та ферментативні системи антиоксидантного захисту. Водночас зберігається запас тканинних антиоксидантів, що впливає на збереження плодами антиоксидантних властивостей. Екзогенне введення біогенних антиоксидантів фенольного типу сприяє цим процесам, підтримуючи енерґетичний запас клітин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://elar.tsatu.edu.ua/handle/123456789/1434
Располагается в коллекциях:кафедра Технологія переробки та зберігання продукції с/г

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
1213.pdf354,86 kBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть
Показать полное описание ресурса   


Google ScholarTM

Проверить


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.